Bug 16536 - audio stop playing after while
audio stop playing after while
Status: CLOSED CODE_FIX
Product: Drivers
Classification: Unclassified
Component: Sound(ALSA)
All Linux
: P1 high
Assigned To: Jaroslav Kysela
:
Depends on:
Blocks: 16055
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2010-08-07 11:00 UTC by David Heidelberg (okias)
Modified: 2010-09-09 05:04 UTC (History)
4 users (show)

See Also:
Kernel Version: 2.6.35 - 2.6.36-rc0
Tree: Mainline
Regression: Yes


Attachments
alsa_dump.txt (16.62 KB, text/plain)
2010-08-07 11:03 UTC, David Heidelberg (okias)
Details

Description David Heidelberg (okias) 2010-08-07 11:00:17 UTC
laptop Toshiba A210-15j, after random long while (from minutes to hours) mplayer freezing in play_audio. No longer sound play. After use -ao null, it play everything fine. It's not mplayer problem, other sound are disabled to. Audio mixers are ok.

I'm not sure, when were problem introduced, guess .34 or .35 (I using git version, so not sure when it appeared first time)

[    1.761938] ALSA device list:
[    1.761941]   #0: HDA ATI SB at 0xf8600000 irq 16
Comment 1 David Heidelberg (okias) 2010-08-07 11:03:52 UTC
Created attachment 27371 [details]
alsa_dump.txt

alsa-info script generated output
Comment 2 Florian Mickler 2010-09-08 12:39:23 UTC
Does this issue persist with current mainline kernel?
Comment 3 David Heidelberg (okias) 2010-09-08 19:08:26 UTC
seems fixed, but not 100% sure, I will reopen this bug, if problem occurs again.
Comment 4 Florian Mickler 2010-09-09 05:04:25 UTC
Ok, thank you for the update.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.